FILMBODEN - ANNONSFORUMET FÖR FILM I SVERIGE!
Annonser totalt: 25637 st. Titlar i databasen: 144635 st.

Lär dig söka

Att hitta vad du söker

Det finns oftast massor av filmer och annat på Filmboden. Det finns olika sätt att hitta just det som du är intresserad av.

Sök via kategori / genre

Alla annonser är indelade i kategorier. Du ser kategorierna till vänster på t.ex. förstasidan. Genom dessa klickar du dig vidare till annonser inom respektive kategori.
När du söker via genre visas endast filmannonser.
När du söker via kategori visas inte filmannonser eller filmpaket.

Sök via sökfunktionen

söksidan kan du söka på enskilda saker eller kombinera sökningar t.ex. filmtitel, skådespelare och DVD.

Sök via titel och rubrik

I sökfunktionen kan du fylla i fältet "titel/rubrik". Här söker du på annonsernas rubrik. För filmer är det titeln på filmen som gäller som rubrik. Prova dig gärna fram med olika sökord.

Sök via skådespelare

I sökfunktionen kan du fylla i fältet "skådespelare". Här söker du efter alla filmer där skådespelaren medverkar. Du kan även kombinera flera skådespelare och på så sätt få fram alla filmer där alla medverkar. Separera då namnen med komma t.ex. "nicole kidman, bruce willis". Du kan söka på både förnamn och efternamn enskilt eller tillsammans.
När du söker via skådespelare visas endast filmannonser.

Sök via region

Postnummer

På förstasidan kan du fylla i ditt postnummer för att snabbt se om det finns personer i din närhet som säljer film. Du kan fylla i hela postnumret (5 siffror). För att bredda området så kan du testa att söka bara på de tre första siffrorna i postnumret.

Region

På söksidan kan du bläddra i listan "område" » "alla län" och välja det län du är intresserad av att se annonser från. När du valt ett län dyker en ny lista med “alla kommuner” i länet upp. Vill du söka i hela länet väljer du “alla kommuner”. Vill du söka i hela sverige väljer du "alla län".

Sök via format

Du kan även välja att filtrera sökningen genom att klicka i något av fälten "dvd", "blu-ray" och "vhs" för att endast visa annonser från en eller flera av formaten.
När du söker via format visas endast filmannonser och filmpaket.

Sökresultat

Under sökrutan visas dina sökresultat. Du kan välja att visa annonserna på rad eller som rutor. Visar du rader visas 40 annonser per sida. Väljer du att visa som rutor visas 20 annonser per sida. Får du ett resultat som är mindre än 20 annonser visas de alltid som rutor.

Annonser i sökresultatet.

För att se mer information om en annons klicka på bilden eller på titeln/rubriken för att gå till annonssidan.
För att lägga varan i varukorgen direkt klicka på "köp".

Annonser:
REA REA REA
ÖVER 1000 FILMER - 10 KR/ST KLICKA FÖR MER INFORMATION!!!


REA REA REA
Flesta filmer - 25 KR/ST KLICKA FÖR MER INFORMATION!!!